Bàner
Camps de Treball TSKV'13 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 4 d'abril de 2013 10:56
Share

Pensant què fer aquest estiu? T'oferim un seguit d'activitats de "camp de treball" per gaudir al mateix temps que ajudes als que ho necessiten. Mira aquesta ofertes amb compte, potser és el que estaves buscant ...

tríptic de TSKV estiu en pdf

En tot servir i estimarAdreçat a: Joves entre 18 i 22 anys
Dates: Primera quinzena de juliol
Lloc: Casal Loiola. c/ Balmes, 138 de Barcelona
Descripció: A l’estiu, la llibertat temporal permet dedicar-se als altres en el servei més intensivament. Et proposem un lloc on poder compartir la vida, on posar pregària i sediment al servei tot vivint en comunitat.
Contacte: Anna Amoròs ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

Pots inscriure't aquí ara

 

Camp d’estiu a AlmeriaAdreçat a: Nois i noies de 2n de Batxillerat i Universitaris de tot Espanya.
Dates: Segona quinzena de juliol
Lloc: Roquetas de Mar, Almeria
Descripció: Durant dues setmanes organitzem unes colònies pels fills dels immigrants que treballen a la zona d’hivernacles de Roquetas de Mar (Almeria). Tindrem l’oportunitat de conèixer la realitat de la zona, l’experiència personal de les persones immigrades i compartir-ho en clau comunitària i de fe.
Contacte: Maria Coll ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

Camp de treball urbàAdreçat a: Nois i noies de 1r i 2n de Batxillerat
Dates: Primera quinzena de juliol
Lloc: Migra Studium, col·laborant amb diverses entitats.
Descripció: Col·laborem amb diferents entitats de la ciutat de Barcelona que durant els mesos d’estiu organitzen activitats per a infants que no tenen recursos. Compartirem al final del dia la nostra experiència convivint en comunitat.
Contacte: Quique Martinell ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

Camina i deixa petjada!Adreçat a: Nois i noies de 3r i 4t d’ESO
Dates: Primera setmana de juliol
Lloc: Ruta de Verdú a Manresa
Descripció: Una ruta pel Camí Ignasià. Seguirem els passos de Sant Ignasi en la seva etapa per Catalunya. Uns dies de camí per avançar en el creixement espiritual i personal.
Contacte: Nico Vallespín ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

 
 

Cercar

Bàner

TSKV.cat

Amics de TSKV

L'Homilia del Marc,
Marc Vilarassau


Amidaments (estimatius),
Eloi Aran


De solanes i obagues,
Santi Torres


Passejant per les meves entranyes...,
Cristina Ruano


Siguiendo flechas,
Dani Villanueva


Mayo todo el año,
Ismael Bárcenas


Etiqueta,
Daniel Mercado


Cantando nuestra esperanza,
Cistobal Fones


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner