Bàner
i MIRRA (y mirra) PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dimarts, 24 de desembre de 2013 10:49
Share

 

Regalar mirra a un nadó podria semblar de mal gust , és una aroma que s'usa per embalsamar cadàvers. Però els Mags, quan van iniciar el seu camí esperaven trobar un heroi de grans batalles, la mirra era el reconeixement per endavant d'una mort heroica. Davant el nen del pessebre, no dubten a lliurar també la mirra. Fins i tot reconeixent que Déu està en aquest nen, la missió que li espera no serà fàcil, la humanitat no ha fet el mateix viatge que ells. Aquesta humainidad es resistirà, segueix ancorada en les vellas maneres, i probablement s'aliarà per eliminar aquest nen-Déu. Sabem 2014 anys després que la mirra va ser probablement el regal més oportú.

" Caient de genolls , el van adorar ; després , obrint les seves arquetes per oferir-li presents: or , encens i mirra " ( Mt

2,11 )

Bon Nadal!!

 

Mirra

Regalar mirra a un recien nacido podría parecer de mal gusto, es un aroma que se usa para embalsamar cadáveres. Pero los Magos, cuando iniciaron su camino esperaban encontrar un héroe de grandes batallas, la mirra era el reconocimiento de antemano de una muerte heroica. Ante el niño del pesebre, no dudan en entregar también la mirra. Incluso reconociendo que Dios está en ese niño, la misión que le espera no va a ser fácil, la humanidad no ha hecho el mismo viaje que ellos. Esa humainidad se va a resistir, sigue anclada en los viejos modos, y probablemente se aliará para eliminar a este niño-Dios. Sabemos 2014 años después que la mirra fue probablemente el regalo más oportuno.

“cayendo de rodillas, lo adoraron; después, abriendo sus cofres, le ofrecieron regalos: oro, incienso y mirra” (Mt 2,11)

Feliz Navidad!!

 
 

Cercar

Bàner

TSKV.cat

Amics de TSKV

L'Homilia del Marc,
Marc Vilarassau


Amidaments (estimatius),
Eloi Aran


De solanes i obagues,
Santi Torres


Passejant per les meves entranyes...,
Cristina Ruano


Siguiendo flechas,
Dani Villanueva


Mayo todo el año,
Ismael Bárcenas


Etiqueta,
Daniel Mercado


Cantando nuestra esperanza,
Cistobal Fones


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner