Bàner
ENCENS (incienso) PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dimarts, 24 de desembre de 2013 10:55
Share

Els Mags arriben al Portal de Betlem, i troben a un nen com el Salvador, reconeixen que Déu no va a salvar món a través de la conquesta , ni de la força , això ja no és el que Déu sembla voler. Una nova relació entre Déu i la humnidad comença. La religió ja no tindrà com una de les seves funcions la justificació de la força, sinó el creixement i la maduració de la capacitats humanes per a la pau, el diàleg i l'amor. L'encens amb el seu fum i aroma eteri i lleuger com l'Esperit , és ara signe de presència de Déu , les victòries ja no compten davant els seus ulls , sinó la capacitat de no arribar a la guerra.

" Caient de genolls , el van adorar ; després , obrint les seves arquetes per oferir-li presents: or , encens i mirra " ( Mt

2,11 )

Bon Nadal!!Incienso

Los Magos llegan al Portal de Belén, y encuentran a un niño como el Salvador, reconocen que Dios no va a salvar a mundo a través de la conquista, ni de la fuerza; eso ya no es lo que Dios parece querer. Una nueva relación entre Dios y la humnidad comienza. La religión ya no tendrá como una de sus funciones la justificación de la fuerza, sino el crecimiento y la maduración de la capacidades humanas para la paz, el dialogo y el amor. El incienso con su humo y aroma etéro y ligero como el Espíritu, es ahora signo de presencia de Dios, las victorias ya no cuentan ante sus ojos, sino la capacidad de no llegar a la guerra.

“cayendo de rodillas, lo adoraron; después, abriendo sus cofres, le ofrecieron regalos: oro, incienso y mirra” (Mt 2,11)

Feliz Navidad!!

 
 

Cercar

Bàner

TSKV.cat

Amics de TSKV

L'Homilia del Marc,
Marc Vilarassau


Amidaments (estimatius),
Eloi Aran


De solanes i obagues,
Santi Torres


Passejant per les meves entranyes...,
Cristina Ruano


Siguiendo flechas,
Dani Villanueva


Mayo todo el año,
Ismael Bárcenas


Etiqueta,
Daniel Mercado


Cantando nuestra esperanza,
Cistobal Fones


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner