Bàner
OR (oro) PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dimarts, 24 de desembre de 2013 10:57
Share

Quan els Reis Mags arriben al portal de Betlem , són capaços de reconèixer en el nen posat a la menjadora al Rei que estaven buscant , el Salvador que assenyalava l'estrella. El llarg viatge des d'Orient és també un viatge interior , probablement buscaven un Senyor de l'univers, un lider per a un poble , amb recursos i homes lleials que poguessin seguir-lo en les seves batalles . Però a mesura que recorren la distància entre el seu món i el portal envoltat de pastors viuen també un procés de coneixement que qui és aquest líder, com és Rei i per a què ve al món.

Quan li ofereixen els seus regals preparats al principi per a un "un gran cabdill " , or , encens i mirra , pensaven en un gran heroi , ara aquests mateixos regals lliurats a un nen pobre envoltat de pastors es converteixen en l'anunci de una nova era , aquest Salvador mereix de la mateixa manera  l'Or , l'encens i la mirra , perquè a partir d'ara és així com Déu vol ser adorat i reconegut i ells són testimonis.

" Caient de genolls , el van adorar ; després , obrint les seves arquetes per oferir-li presents: or , encens i mirra " ( Mt 2,11 )

Bon Nadal!!


Oro

Cuando los Reyes MAgos llegan al portal de Belén, son capaces de reconocer en el niño acostado en el pesebre al Rey que estaban buscando, al Salvador que señalaba la estrella. El largo viaje desde Oriente es también un viaje interior, probablemente buscaban un Señor de los ejércitos, un lider para un pueblo, con recursos y hombres leales que pudieran seguirle en sus batallas. Pero a medida que recorren la distancia entre su mundo y el portal rodeado de pastores viven también un proceso de conocimiento que quién es ese lider, cómo es Rey y a qué viene al mundo. Cuando le ofrecen sus regalos preparados al principio para un "un gran caudillo", oro, incienso y mirra, pensaban en un gran héroe; ahora esos mismos regalos entregados a un niño pobre rodeado de pastores se convierten en el anuncio de una nueva era, este Salvador merece del mismo modo el Oro, el incienso y la mirra, porque a partir de ahora es así como Dios quiere ser adorado y reconocido y ellos son testigos.

“cayendo de rodillas, lo adoraron; después, abriendo sus cofres, le ofrecieron regalos: oro, incienso y mirra” (Mt 2,11)

Feliz Navidad!!

 
 

Cercar

Bàner

TSKV.cat

Amics de TSKV

L'Homilia del Marc,
Marc Vilarassau


Amidaments (estimatius),
Eloi Aran


De solanes i obagues,
Santi Torres


Passejant per les meves entranyes...,
Cristina Ruano


Siguiendo flechas,
Dani Villanueva


Mayo todo el año,
Ismael Bárcenas


Etiqueta,
Daniel Mercado


Cantando nuestra esperanza,
Cistobal Fones


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner