Bàner
I tu? Què fas aquest estiu? PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
divendres, 16 de maig de 2014 08:22
Share

Fa quasi un mes que ens vam acomiadar de Raimat, havent gaudit de la celebració d'una Pasqua que de ben segur segueix marcada en el nostre cor. Ja us vam explicar que per l'estiu hi hauria la proposta de diferents activitats per tal de poder aprofitar aquest temps privilegiat, també per a activitats d'aprofundiament en la nostra vida de fe i de servei.

Així que us adjuntem la informació dels Camps de Treball. Animeu-vos, que val molt la pena! Una abraçada i des de TSKV us desitgem un molt bon final de curs!

Enric Puuiggròs SJ

Coordinador Pastoral de Joves

Díptic del Camps de treball en .pdf

Veure també aquí.

 

 

A qui va adreçat: Nois/es d’edat universitària (18-22 anys).
Dates: Del 29 de juny al 12 de juliol.
Lloc: Bellvitge.
Descripció: Oferim de viure durant 15 dies, en comunitat i des de l'experiència de fe, el servei als infants de Bellvitge que es fa des del Casal al Vent de la Fundació la Vinya.
Responsable: Ignasi Escudero i Llorenç Puig ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

 

A qui va adreçat: Nois/es d’edat universitària (18-22 anys) de tota Espanya.
Dates: Del 19 de juliol al 3 d’agost.
Lloc: Roquetas de Mar, Almeria (Institut Sabinar)
Descripció: Durant dues setmanes organitzarem unes colònies pels fills dels immigrants que treballen a la zona d'hivernacles de Roquetas de Mar (Almeria). A les tardes tindrem l'oportunitat de conèixer la realitat de la zona, les vivències dels que han fet llargues travesses per arribar fins aquí i la realitat del barri on viurem, marcat per la pobresa i l'exclusió. Tot això alhora que compartirem allò viscut en clau comunitària i de fe per ajudar-nos en el creixement mutu i per aprendre a viure des del cor.
Responsables: Núria Graell i Anna Amorós ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

 

A qui va adreçat: Nois/es de 3r i 4t d’ESO.
Dates: Del 5 al 12 de juliol.
Lloc: Ruta de Verdú a Manresa.
Descripció: Una ruta pel camí Ignasià, tot Seguint les passes de St.Ignasi, en la seva etapa per Catalunya. Dies
de camí per descobrir la importància de la comunitat en les nostres vides i per avançar en el creixement espiritual i personal. Seran moments de trobada amb un mateix, Déu i els altres, fent camí i avançant; deixant petjada en els altres i deixant que Déu faci petjada en el nostre cor.
Responsable: Neus Sabaté i Nico Vallespín ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

 

A qui va adreçat: Nois/es d'edat de 1r i 2n de Batxillerat (16-18 anys) de tota Espanya.
Dates: Del 28 de juny al 12 de juliol.
Lloc: Migrastudium, col·laborant amb diverses entitats i barris com el Raval, el Gòtic, Badalona,...
Descripció: En aquest camp de treball col·laborem amb diferents entitats a la ciutat de Barcelona i perifèries, que durant els mesos d'estiu donen atenció als nens que no tenen recursos per marxar fora i els organitzen activitats diàries, i també amb Casals d'avis i discapacitats. El camp de treball és una oportunitat per dedicar el nostre temps a aquestes persones, i per poder compartir al final del dia la nostra experiència convivint en comunitat i compartint la vida i la pregària.
Responsable: Grecia Borja ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

 

I tu? Què fas aquest estiu?

 

Darrera actualització de dimarts, 17 de febrer de 2015 16:30
 
 

Cercar

Bàner

TSKV.cat

Amics de TSKV

L'Homilia del Marc,
Marc Vilarassau


Amidaments (estimatius),
Eloi Aran


De solanes i obagues,
Santi Torres


Passejant per les meves entranyes...,
Cristina Ruano


Siguiendo flechas,
Dani Villanueva


Mayo todo el año,
Ismael Bárcenas


Etiqueta,
Daniel Mercado


Cantando nuestra esperanza,
Cistobal Fones


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner