Bàner


CAMPS DE TREBALL-TSKV 15 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Enric Puiggròs   
dijous, 16 d'abril de 2015 19:43

ENCARA NO TENS CLAR EL QUE FER AQUEST ESTIU? Parla amb algú de pastoral de la teva escola, que t'ho podrà explicar. Trobaràs tota la informació en aquest .pdf

Les experiències d’estiu TSKV són aquelles experiències pastorals, adreçades als nostres joves en edat escolar i universitària, que apleguen joves de diferents centres de la nostra xarxa educativa i pastoral, impulsades des de la Coordinació de la Pastoral de Joves de la Companyia de Jesús a Catalunya.

Els darrers anys hem establert una senzilla oferta de Camps de Treball (sobretot per la quantitat de places que oferim) adreçada a diferents grups d’edat, a fi d’atreure especialment aquelles persones que poden aprofitarse més (en profunditat i impacte vital) d’aquestes experiències. Focalitzem el nostre objectiu a aquelles persones que porten procés (a l’escola, als centres de pastoral) i que “tenen possibilitat d’anar més lluny en el seguiment del Crist”.

 

 

 

 

Darrera actualització de dijous, 23 d'abril de 2015 08:56
Llegiu-ne més...
 
Exercicis Manresa Desembre 2014 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per tskvero   
dissabte, 3 de gener de 2015 17:59

Poder presenciar com Déu actua en la vida de tantes persones és un privilegi. Això és el que hem pogut viure un grup de 17 persones a Manresa els passat 26-31 de Desembre. Una experiència de silenci i pregària que ens ajudar a donar nord a la nostra vida.

Montserrat des de Manresa

N'heu sentit a parlar dels Exercicis Espirituals? Ets de les persones que els fa por aquesta experiència, més per no saber de què va que no pas per altra cosa. Doncs en aquest nou any t'invitem a escoltar el teu interior a veure si Déu us crida a aquesta nova experiència.

BON ANY!

 
I tu? Què fas aquest estiu? PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
divendres, 16 de maig de 2014 08:22

Fa quasi un mes que ens vam acomiadar de Raimat, havent gaudit de la celebració d'una Pasqua que de ben segur segueix marcada en el nostre cor. Ja us vam explicar que per l'estiu hi hauria la proposta de diferents activitats per tal de poder aprofitar aquest temps privilegiat, també per a activitats d'aprofundiament en la nostra vida de fe i de servei.

Darrera actualització de dimarts, 17 de febrer de 2015 16:30
Llegiu-ne més...
 
La Vuelta Sillista: Diferentes ciudades unidas por ‘LA SILLA ROJA’ PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
divendres, 15 de novembre de 2013 10:54

Todo empieza con las primeras miradas tímidas de jóvenes de diferentes ciudades, Valencia y Zaragoza, que se unían por ‘La Silla Roja’. En la primera toma de contacto, nos presentamos mediante un juego y también nos dijimos el por  qué estábamos aquí. ‘’Por La Silla y por todos los niños que no tienen la oportunidad de ir al cole’’ se escuchaba una y otra vez iniciando así nuestro camino hacia Teruel, una etapa de 17 Km por la educación.

Darrera actualització de dimarts, 24 de desembre de 2013 11:04
Llegiu-ne més...
 
Pàgina 1 de 5
 

Cercar

Bàner

TSKV.cat

Segueix-nos

feed-image RSS 2.0

Amics de TSKV

L'Homilia del Marc,
Marc Vilarassau


Amidaments (estimatius),
Eloi Aran


De solanes i obagues,
Santi Torres


Passejant per les meves entranyes...,
Cristina Ruano


Siguiendo flechas,
Dani Villanueva


Mayo todo el año,
Ismael Bárcenas


Etiqueta,
Daniel Mercado


Cantando nuestra esperanza,
Cistobal Fones


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner