Bàner


Bar Manel. Capítol 2. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 17 de novembre de 2011 11:01

Un nuevo capítulo de Bar Manel. Este titulado "Indignats". No pretende ninguna crítica concreta, solo hacer un poco de broma porque es la manera más seria de ocuparse de los asuntos importantes.

Llegiu-ne més...
 
MAG+S en la memòria PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Carla Tarnawski   
divendres, 7 d'octubre de 2011 08:53

Carla Tarnawski: Recordeu el primer día que vàrem sentir a parlar del Magis? Les primeres reunions: primer en petits commites i més tard aquella tan masiva amb els powerpoints. No estic segura que tots sàpiguessim de que es tractava ben bé, però entre reunió i reunió i e-mails, molts e-mails, vàrem ser 50 els atrevits.

Gran part dels detalls finals (l’assignació d’experiència…) va ser durant Juliol, en plenes vacances. Així que no va ser fins que  vàrem començar a fer la maleta la nit anterior que vàrem caure en el compte del que passava, i la veritat al menys jo, en aquells moments hagués preferit quedar-me a casa, continuar amb els plans estiuencs de platja, sortides, viatjes i amics de sempre. Em feia mandra i encara no sabia qué ens trobariem exactament.

Darrera actualització de dijous, 2 de febrer de 2012 13:56
Llegiu-ne més...
 
Bar Manel. Capítol 1. PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dimecres, 3 d'agost de 2011 09:58

Amb aquest vídeo, que és el primer capítol d'una sèrie de "Sketches", ens volem afegir, amb sentit de l'humor, a les celebracions amb motiu de la vinguda del Papa per al JMJ a Madrid. Al setembre podreu veure el segon capítol. Disfruteu-lo

TSKV.cat

Llegiu-ne més...
 
De vacances PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Oscar Fuentes Nuño   
dijous, 28 de juliol de 2011 09:57

Estem o ens apropem a una de les èpoques més esperades de l’any: l’estiu. Sembla que la resta de l’any l’orientem en funció d’aquest període. D’aquí podem deduir la importància del descans, del canvi de ritme, de l’oci. Fins i tot, al relat de la Creació subratlla aquesta necessitat: “El dia setè, doncs, va reposar de tota l’obra que havia fet” (Gn 2, 2). Però Déu no només va descansar, sinó que va consagrar aquell dia al repòs que els jueus recordaven i celebraven en dissabte. Així doncs, el descans pels jueus i els cristians és sagrat. El poble jueu va experimentar l’esclavitud d’Egipte i les condicions d’explotació als quals van estar sotmesos. Contextos semblants encara perduren avui dia amb la nostra complicitat. Es viola un dret fonamental de les persones. Altres ens queixem perquè aquest període és massa curt.

Darrera actualització de divendres, 7 d'octubre de 2011 09:03
Llegiu-ne més...
 
TSKV Playlist #2 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Miquel Joan Escuer   
dilluns, 30 de maig de 2011 11:13

Adelante Bonaparte.


Standstill és un banda nombrosa sorgida de Barcelona a finals dels noranta, en l’òrbita de grups notables de la ciutat que s’han mudat aquesta última dècada de l’anglès al castellà. Aquesta és la primera de les tres versions de la mateixa cançó, l’èxit del triple epé que darrerament han auto-editat. Un treball ple d’estímuls, Adelante Bonaparte.

Aquesta cançó, em troba quan he de fer una cosa sol i l’he de fer sense objeccions, no perquè sigui agradable als ulls de ningú o perquè tinguin amb mi bones paraules per l’acció o el gest que faig. En aquest sentit és una cançó que m’empeny a llençar-me i a dir-me que les coses no són com voldria potser, però sempre podem trobar la manera d’acostar-nos als altres, gràcies a Ell. Si hi ha dubtes i no les tenim totes, si no hi ha ganes de gastar-se, no deixarà de ser una nova oportunitat per tornar–se a sentir petit, i tornar a Ell, i aquesta trobo és la grandesa de viure, per estrany que sembli; seguir-lo a Ell és fer la gran escapada cap al que realment importa. http://www.youtube.com/watch?v=bOvkrBT5RpA

Darrera actualització de dilluns, 30 de maig de 2011 11:30
Llegiu-ne més...
 
TSKV Playlist #1 PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Albert Tarès   
divendres, 13 de maig de 2011 11:39

 

Stone Roses – I am the resurrection.


La resurrecció és una imatge cristiana profundament arrelada en la nostra cultura. És ben extesa la idea que en certa manera tots anem morint i ressuscitant al llarg de la vida. D'això va aquest hit del pop anglès ballable de finals dels 80.  Una línea de baix memorable i una batería implacable, fan caminar una cançó que transmet el sentiment de força interior i de llum del qui sent que ha tornat a la vida. En aquest cas, després d’acabar una relació turbulenta.

Darrera actualització de dilluns, 13 de juny de 2011 08:04
Llegiu-ne més...
 
«IniciAnterior123SegüentFinal»

Pàgina 2 de 3
 

Cercar

Bàner

TSKV.cat

Segueix-nos

feed-image RSS 2.0

Amics de TSKV

L'Homilia del Marc,
Marc Vilarassau


Amidaments (estimatius),
Eloi Aran


De solanes i obagues,
Santi Torres


Passejant per les meves entranyes...,
Cristina Ruano


Siguiendo flechas,
Dani Villanueva


Mayo todo el año,
Ismael Bárcenas


Etiqueta,
Daniel Mercado


Cantando nuestra esperanza,
Cistobal Fones


Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner