Altres pàgines dels Jesuïtes   
 
   
 
 Oh My God!CanSongsEx-LibrisAtelierFot el CampCalaix de SastreLinksContacteQui som? 
 
 
 
 
 
Tens ganes de participar en alguna secció?

Si vols escriure sobre una pel·li que t'ha agradat, un llibre, un concert,... a TSKV.cat obrim un espai per a la teva proposta.

Obre el nostre formulari de col·laboració, omple'l amb el teu article i podràs ser un dels nostres col·laboradors ALSO STARRING

 

 
 
 
FELLINI
El circ de les il.lusions
Albert Tarès

 

 

Caixafòrum presenta “Federico Fellini, el circ de les il.lusions”, una extensa exposició sobre el conegut director de cinema italià.
 
La exposició comença amb els inicis del director com a caricaturista a la premsa romana, i il.lustrador per a diferents sales d’espectacles de la ciutat. La mostra segueix recorrent l’itinerari creatiu de Fellini, alternant el tractament de les seves pel.lícules amb els temes que han marcat la seva obra. Temes recurrents en les seves pel.lícules com les desfilades, els personatges extranys, la cultura de l’espectacle o les prostitutes són tractats en la mostra de forma clara i exhaustiva.

 
“Federico Fellini, el circ de les il.lusions” és una mostra que entra al món de Fellini i en desgrana la historia, les obres, els referents i les obsessions. Un cineasta que ha esdevingut un creador de llenguatge, amb una mirada que ha absorvit la Italia del seu temps i ens l’ha retornada exuberant, hiperreal i dolçament còmica.
 
Al nostre parer, una de les millors exposicions de la temporada.
 
Fins al 13 de juny

Comentaris
 
25
FELLINI
Albert Tarès
Caixafòrum presenta “Federico Fellini, el circ de le...
 
24
La Rambla In/out
Albert Tarès
Amb “La Rambla. In/out”, l’Arts Santa Mò...
 
21
Helvètica
Albert Tarès
Sóta aquest nom, el museu del disseny Hub del carrer Montcada e...
 
19
Els Esquizos de Madrid
Albert Tarès
Aquest mes us recomanem una exposició de pintura:
<...
 
18
Modernologies
Albert Tarès
Ens agraden les exposicions del MACBA. D’un temps enç&agr...
 
ARXIU
Comentaris
Tens alguna idea? Vols afegir algun comentari?
Fes-ho aquí
 
 
 

contacte------------------------qui som?-------------------------jesuites.cat---------------------------------------------------------------------------tskv.cat 2007