Altres pàgines dels Jesuïtes   
 
   
 
 Oh My God!CanSongsEx-LibrisAtelierFot el CampCalaix de SastreLinksContacteQui som? 
 
 
 
 
 
Tens ganes de participar en alguna secció?

Si vols escriure sobre una pel·li que t'ha agradat, un llibre, un concert,... a TSKV.cat obrim un espai per a la teva proposta.

Obre el nostre formulari de col·laboració, omple'l amb el teu article i podràs ser un dels nostres col·laboradors ALSO STARRING

 

 
 
 
De Gavà a Garraf a peu
Genis Segura

 

 

Fitxa tècnica:
Punt de sortida: Gavà
Punt d’arribada: Garraf
Temps total: 6h (parem per dinar)
Nivell: Mitjà

Descripció de la ruta:
Tenim 2 Opcions. Començar des de l’estació de la renfe de Gavà caminant, o agafar allà un bus fins a Bruguers i començar a caminar a Bruguers.

OPCIÓ 1
-Sortim del tren a Gavà, i agafem el passeig de davant de l’estació que puja tot recte en direcció muntanya. (Rambla de Maria Casas)
-En acabar la rambla, trobem una petita rotonda i agafem el carrer que puja en diagonal cap a l’esquerra. Ens durà a una rotonda molt gran (Plaça Catalunya) que conté una font i un parc a l’interior. La voregem per l’esquerra i agafem l’avinguda de l’Eramprunyà.
-Seguim recte i de seguida trobarem una rotonda petita. Seguim recte fent una pujada suau fins arribar a un punt on el carrer fa una corba cap a l’esquerra. Nosaltres agafarem el carrer que gira a la dreta en aquest punt. (C/Joan I) i en pocs metres arribarem a una altra rotonda.
-Entre el carrer que segueix recte, i el que gira a l’esquerra, trobarem un camí de terra que puja bastant. (compte! ens hi hem de fixar per trobar-lo)
-El camí de terra va seguint una valla de ferro que queda a la nostra esquerra, fins que arribem en poc temps a una carretera. La seguim cap a la dreta, uns 50m, i veurem a la nostra dreta un altre camí de terra que torna a pujar. (aquesta vegada més ample). Anirem seguint aquest camí de terra, sempre pel camí principal sense desviar-nos. 
-Arribarem a un punt on trobem 2 cadenes seguides (per evitar que passin els vehicles) i a l’esquerra veurem una carretera. Ara hem d’agafar aquesta carretera cap a la dreta, fins arribar a un restaurant anomenat “El Solior”. Al cap de pocs metres trobarem a la dreta de la carretera, la parada de l’autobús. Hem arribat a Buguers.

OPCIÓ 2
A Gavà agafem l’autobús 902 aprop de la renfe, i anem de la Ctra. Sta Creu de Calafell, fins a Bruguers. Baixem de l’autobús i ens trobem al mateix punt que al final de l’opció 1.


Ara totes dues opcions segueixen de la següent manera:

A l’esquerra de la carretera, davant de la parada del bus, veurem un camí de terra que puja al costat d’una ermita. L’Ermita de Bruguers. Podem aprofitar per visitar-la, és petita i acollidora. Just davant de l’ermita, trobarem el primer senyal indicatiu del GR-92. L’anirem seguint en direcció GR-92- Castell d’Eramprunyà - Puig de les Agulles. Anem guiant-nos amb les marques Vermelles i blanques.-Arribarem a aquesta intersecció que veiem a la foto: Endavant PR-C39 (groc) La clota/Can Bassoles Dreta PR-C39 (groc) Castell d’eramprunyà Endavant GR-92 (vermell) Les Agulles/La morella Anem a la dreta per a veure el castell. Val molt la pena, tant per les runes, com per les vistes!! Després tornem a aquí per a seguir el GR. 

Arribem al pic de la morella! Gaudim de les increïbles vistes i parem a dinar. Després de descansar, seguim el GR que baixa i arriba a una carretera. A 10m, trobem a l’esquerra altra vegada el GR, i entrarem en una zona d’avencs. Veurem que estan senyalitzats. Atenció! no ens hi apropem massa!


Seguirem per aquí fins arribar a una altra carretera. Anem seguint un tram d’aquesta carretera, i abans d’arribar a un pas de zebra, a l’esquerra trobarem un camí de terra, amb marques del GR. Seguim el descens de la muntanya, sense abandonar el GR, fins arribar a GARRAF!! Ja hem arribat al nostre objectiu. Seguint tot recte, trobarem l’estació del tren (renfe) i podrem tornar a casa comentant com ha anat l’excursió. 

Comentaris
 
20
De Gavà a Garraf a peu
Genis Segura
Fitxa tècnica:
 
18
De Camprodon a Ribes
Genis Segura
NECESSITES FER UN PARÓN PER REFLEXIONAR?
 ...
 
16
Pujada a la Morella
Quique Martinell
Pujada a la Morella des de Garraf amb tornada per Castelldefels. En aq...
 
13
Great Glen Way
Cristina Ruano
DESCRIPCIÓ DE LA RUTA
Es recomana real...
 
12
COLLSEROLA
Genis Segura
Encara no saps que molt aprop de Barcelona hi ha un tresor amagat?&nbs...
 
ARXIU
Comentaris
Tens alguna idea? Vols afegir algun comentari?
Fes-ho aquí
 
 
 

contacte------------------------qui som?-------------------------jesuites.cat---------------------------------------------------------------------------tskv.cat 2007