Altres pàgines dels Jesuïtes   
 
   
 
 Oh My God!CanSongsEx-LibrisAtelierFot el CampCalaix de SastreLinksContacteQui som? 
 
 
 
 
 
Tens ganes de participar en alguna secció?

Si vols escriure sobre una pel·li que t'ha agradat, un llibre, un concert,... a TSKV.cat obrim un espai per a la teva proposta.

Obre el nostre formulari de col·laboració, omple'l amb el teu article i podràs ser un dels nostres col·laboradors ALSO STARRING

 

 
 
 
Estació d'enllaç
Gaudí i la Sagrada Família
Alexis Bueno sj

 

 

El proper divendres 15 d’octubre, a les 21h00 tindrem la primera Estació d’Enllaç del curs: a la Sagrada Família. Un temple que està a punt de ser “dedicat” (és el terme tècnic!) pel Papa, el diumenge 7 de novembre.

Volem trobar-nos sobre tot amb la figura de Gaudí (representada per l’actor Joan Pera) i amb el seu gran somni: unes grandioses torres que enmig de la gran ciutat apuntin al cel, que tot l’edifici sigui testimoni i record del Déu que vol fer-se present a la nostra vida.

Primera Estació d’Enllaç, li hem volgut dir “Estació Central: Crist”. Perquè el somni de Gaudí enllaçava amb el somni de Jesús: una humanitat  reunida, un banquet per a tots. I aquest somni es torna pregunta per a cada ésser humà, per a cada jove: acceptes el repte de fer teu aquest somni? En aquesta Estació Central de la Sagrada Família, doncs, us convidem a enllaçar el somni de Jesús, el de Gaudí i el vostre propi somni.

En la vida de Gaudí (ens ho transmetran un actor a través de la paraula i un grup de dansa a través del gest i la música), aquest somni passà per la crisi, per la nit, vorejant la desesperació.... Antoni Gaudí hagué d’anar a fons, a les arrels del somni que primer el va posar en marxa. I això serà simbolitzat pel nostre descens per la Cripta de la Basílica. Allà descobrirem de quina manera els somnis troben la seva arrel en el Crist.


Gaudí, la Sagrada Família, el seu somni, el de Jesús, el teu.... acceptes la invitació?

* Més informació:
http://www.delejovebcn.com/

Comentaris
 
27
Estació d'enllaç
Alexis Bueno sj
El proper divendres 15 d’octubre, a les
 
26
Magis 2011
TSKV.cat
La Companyia de Jesús, junt amb altres institucions de religios...
 
25
CRUXfreak
Oscar Fuentes Nuño
Realment avui ser un freak és un rep...
 
21
Desitgem?
Oscar Fuentes Nuño
Quan ens fem un propòst-it, el desitgem. Els desitjos s&oa...
 
19
Crisi: examen i memòria
Santi Torres
Quan algú amb esforçat voluntarisme i amb bona inte...
 
ARXIU
Comentaris
Tens alguna idea? Vols afegir algun comentari?
Fes-ho aquí
 
 
 

contacte------------------------qui som?-------------------------jesuites.cat---------------------------------------------------------------------------tskv.cat 2007